شبیه سازی سیستم های الکتریکی

آموزش مقدماتی و پیشرفته سیمولینک و PSCAD

شبیه سازی سیستم های الکتریکی

آموزش مقدماتی و پیشرفته سیمولینک و PSCAD

شبیه سازی سیستم های الکتریکی

با سلام
به دلیل عدم وجود وبسایت تخصصی در این زمینه و نیاز دانشجویان تصمیم به راه اندازی این وب سایت گرفته شد. سوالات خود را می توانید در قسمت نظرات مطلب مورد نظر به طور عمومی مطرح کنید تا دیگران هم بتوانند از این پرسش و پاسخ ها استفاده کنند.
به منظور مشاوره در مورد شبیه سازی پروژه های خود با نرم افزارهای سیمولینک (simulink)، DIgSILENT، PSCAD و همچنین دوره های آموزشی مختلف می توانید با ما به صورت زیر در تماس باشید.

ایمیل :

simpowersystem9015@gmail.com

واتس آپ:
0917-2929-171
با تشکر
مدیر سایت : محمد اسماعیل حسن زاده

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
همه مطالب

در این فایل آموزشی در ابتدا مقدمه ای در مورد موتور DC و روش های کنترل سرعت آنها ارائه شده است. سپس در محیط سیمولینک شبیه سازی مبدلH-Bridge  و موتور DC به صورت گام به گام پیگیری شده است. یک فن به عنوان بار در نظر گرفته شده و پس از مدلسازی کنترل سرعت آن در دستور کار قرار گرفته است. در نهایت از حلقه کنترل PI و روش کلیدزنی PWM جهت کنترل سرعت موتور استفاده شده است. نتایج ارائه شده صحت و پایداری سیستم کنترل را نشان داده است.

۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ خرداد ۹۴ ، ۱۴:۱۹
محمد اسماعیل حسن زاده

با سلام

به درخواست کاربران گرامی مجموعه ای کاربردی با موضوع مباحث درس الکترونیک قدرت و کنترل کننده ها آماده گردیده است. این مجموعه آموزشی به منظور ایجاد توانایی در دانشجویان برای شبیه سازی مقالات و پایان نامه ها، از مثال هایی که برای آنها آشنا می باشد و بر آن تسلط دارند ایجاد شده است. جزئیات هر مورد را می توانید به کلیک بر روی لینک مشاهده نمایید. این موارد به قرار زیر می باشد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ خرداد ۹۴ ، ۱۲:۳۱
محمد اسماعیل حسن زاده

با سلام

در این فایل آموزشی که حقیقتا پس از چندین هفته تلاش آماده گردید، در ابتدا اصول روش مدولاسیون بردار فضایی (Space Vector Modulation) که از مراجع معتبر گردآوری شده، ارائه گردیده است. جزء به جزء محاسبات مربوطه ذکر و مفاهیم اصلی به صورت مصور ارائه شده است. سپس به بحث شبیه سازی در محیط سیمولینک نرم­افزار MATLAB پرداخته شده است. در ابتدا بردار مرجع از روی سیگنال­های مرجع ولتاژ استخراج شده و سپس با استفاده از تئوری بردار فضایی پالس­های مورد نیاز اینورتر سه فاز تعیین گردیده است. همچنین اثر تغییر اندیس مدولاسیون که تغییر ولتاژ خروجی اینورتر را درپی خواهد داشت مورد بررسی قرار گرفته و در مختصات قطبی به تصویر کشیده شده است.

۱۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ خرداد ۹۴ ، ۱۴:۱۶
محمد اسماعیل حسن زاده